Pedagogisch medewerker, 7-15 uur per week

Baan gegevens

 • Bedrijf: KleurRijk
 • Plaats: Lelystad
 • Plaatsingsdatum: 14-11-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

We zoeken per direct een pedagogisch medewerker voor op het KDV op onze locatie in Lelystad (De Helmstok). Daarnaast zoeken we vanwege zwangerschapsverlof een pedagogische medewerker per 31 januari 2020 op de BSO voor onze locatie in Lelystad (De Timotheüs).

JOUW ROL ALS PEDAGOGISCH MEDEWERKER
Je werkt op maandag op het KDV, leeftijd 0-4 jaar en op dinsdag- en donderdagmiddag op de BSO, leeftijd 4-13 jaar en bent samen met je directe collega(s) verantwoordelijk voor je groep. Daarnaast zijn we een zelforganiserend team en daarmee samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen ons kindcentrum. Jouw rol zal dus groter zijn dan alleen het groepswerk. Je kunt hierbij o.a. denken aan de administratie, het klantcontact en het schrijven van jaarplannen.

Gestelde eisen

HEB JIJ HET IN JE?
Je werkt vanuit een passie voor kinderen en je liefde voor Jezus. Je bent in staat om zelfstandig te werken, je beschikt over sociale- en communicatieve vaardigheden en je hebt een pro-actieve en flexibele werkhouding. Omdat we zelforganiserend werken, is het van belang dat je in staat bent om te reflecteren op eigen handelen en zowel feedback kan geven als ontvangen. Tot slot beschik je over de vereiste papieren om in de kinderopvang te mogen werken.

WIJ BIEDEN

 • Een functie voor 7 uur per week, vanaf 31 januari 15 uur per week, met mogelijkheid tot uitbreiding;
 • Een uitdagende baan, waarin groepswerk afgewisseld wordt met extra (organisatorische) taken;
 • Mogelijkheden tot zelfontwikkeling, o.a. door intervisie en ons scholingsbeleid;
 • Salaris conform CAO Kinderopvang.

Uren

Een functie voor 7 uur per week, vanaf 31 januari 15 uur per week, met mogelijkheid tot uitbreiding;

Salaris

Salaris conform CAO Kinderopvang.

Meer informatie

Word je enthousiast van deze vacature en zie je jezelf werken binnen CKO KleurRijk, dan zien we je reactie graag vóór 13 december tegemoet.

Voor vragen of meer informatie over onze organisatie dan wel deze vacature, kan je contact opnemen met Tineke van den Top (06-40145765) of kijken op onze website www.kleurrijk.nl

Informatie over KleurRijk

CKO KleurRijk is een kinderopvangorganisatie, welke kleinschalige, uitdagende opvang biedt vanuit een christelijke levensvisie. Wij staan voor persoonlijke aandacht voor ieder kind, huiselijkheid en ervaringsgerichte activiteiten met veel aandacht voor sport, creativiteit en natuur.

KleurRijk
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op pedagogischevacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Pedagogiek Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Pedagogiek.
 • Wij zoeken gemotiveerde, creatieve pedagogisch medewerkster

  Eergisteren geplaatst door Happynest Kinderopvang

  Ben jij die bikkel die wij zoeken???? Als pedagogisch  medewerk(ster) ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen en creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin  de kinderen zich thuis voelen. Daarnaast begeleidt en verzorg je kinderen op verantwoorde wijze. Je informeert ouders/verzorgers en overlegt met collega's over de ontwikkeling van de kinderen.

  Happynest Kinderopvang
 • Gemotiveerde, creatieve pedagogisch medewerkster gezocht

  Toegevoegd op 03-12-2019 door Happynest Kinderopvang

  Ben jij die bikkel die wij zoeken???? Als pedagogisch  medewerk(ster) ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen en creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin  de kinderen zich thuis voelen. Daarnaast begeleidt en verzorg je kinderen op verantwoorde wijze. Je informeert ouders/verzorgers en overlegt met collega's over de ontwikkeling van de kinderen.

  Happynest Kinderopvang
 • Pedagogisch medewerker (5 - 8 uur)

  Toegevoegd op 01-12-2019 door KleurRijk

  Op onze locaties in Arnhem zijn wij per direct op zoek naar een pedagogische medewerker voor op de BSO . Jouw rol als pedagogisch medewerker Je werkt op de maandag of dinsdag of donderdag op de Rank of op ‘t Voorhuys in Arnhem op de BSO (leeftijd 4-12) en je bent samen met je directe collega(s) verantwoordelijk voor de groepen. Daarnaast zijn we een zelforganiserend team en daarmee samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de groepen. Jouw rol zal dus groter zijn dan...

  Christelijke Vacaturebank

pedagogischevacaturebank.nl - Nieuwe pedagogiek vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe pedagogiek baan of nieuwe collega's? Op de pedagogischevacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

pedagogischevacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank