DE baan voor een gemotiveerde pedagogisch medewerk(st)er

Baan gegevens

  • Bedrijf: Happynest Kinderopvang
  • Plaats: Den Haag
  • Plaatsingsdatum: 13-02-2020
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ben jij die bikkel die wij zoeken????

Als pedagogisch medewerk(ster) ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen en creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin de kinderen zich thuis voelen. Daarnaast begeleidt en verzorg je kinderen op verantwoorde wijze. Je informeert ouders/verzorgers en overlegt met collega's over de ontwikkeling van de kinderen.


Gestelde eisen

Je hebt pedagogische kwaliteiten, bent opbouwend, creatief en hebt respect voor de belangen van kinderen en ouders/verzorgers. Daarnaast ben je voor de kinderen een voorbeeld of inspiratiebron. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in een zelfwerkend teamverband functioneren. je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift. Je bent collegiaal, spontaan, representatief, flexibel en een aanvulling binnen het team.

Uren

32

Meer informatie

Je bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en bent in bezit van een pedagogisch diploma op minimaal MBO niveau en een EHBO of BHV diploma. Met kinderen op ontdekkingstocht gaan in de natuur, in ieder jaargetijde, vind je een welkome afwisseling op je werkzaamheden binnen

Wij bieden:
Een open en informele werksfeer, met leuke collega's in een uitdagende, innovatieve werkomgeving.

Geïnteresseerd in deze prachtige baan?

Reageer direct via de "solliciteer nu!" knop

Informatie over Happynest Kinderopvang

Happynest Kinderopvang heeft praktische en verantwoorde aspecten met elkaar verenigd door de veilige inrichting te combineren met een werkwijze die is gebaseerd op een pedagogisch verantwoord beleid. De kinderen worden gestimuleerd op gebieden als taalontwikkeling, zelfstandig spelen, zelfredzaamheid en de sociaal emotionele ontwikkeling. Wij......
Lees meer over Happynest Kinderopvang

Happynest Kinderopvang
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op pedagogischevacaturebank.nl.

pedagogischevacaturebank.nl - Nieuwe pedagogiek vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe pedagogiek baan of nieuwe collega's? Op de pedagogischevacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

pedagogischevacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank