Specialist Jeugd

Baan gegevens

 • Bedrijf: Gemeente Eindhoven
 • Plaats: Eindhoven
 • Plaatsingsdatum: 21-06-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Specialist Jeugd
32-36 uur per week

Zie jij de uitdaging in het kordaat en efficiënt inzetten van specialistische ondersteuning voor jeugdigen en gezinnen in Eindhoven? Wil je daarnaast jouw bijdrage leveren in de vernieuwing en het verfijnen van de werkwijze op de afdeling? Dan hebben wij de vacature voor jou!

Wat kom jij waarmaken voor Eindhoven?

 • Je verricht onderzoeken en indiceert tweedelijnsondersteuning binnen de kaders van de Jeugdwet en bent daarmee verantwoordelijk voor besluiten aangaande de inzet van zorg.
 • Je zorgt met samenwerkingspartners voor optimale- en verantwoorde maatwerkoplossingen voor jeugdige inwoners met opvoedingsvraagstukken die kunnen samenhangen met de cognitieve, motorische en/of sociaal- emotionele ontwikkeling van het kind.
 • Je draagt bij om tot een goede match te komen tussen de jeugdige/gezaghebbende en de zorgaanbieder.
 • Je bent vraagbaak en samenwerkingspartner voor generalisten van de Stichting WijEindhoven en andere partners in het kader van tweedelijns dienstverlening.

Collega Melanie Ploegmakers: ”Met het organiseren van passende zorg voor de jeugdigen/gezinnen draag ik mijn steentje bij aan de toekomst van Eindhoven!”

Met wie doe je dat?
Je werkt in het Servicebureau van het Sociaal Domein. Deze afdeling onderzoekt, beoordeelt en verwerkt de aanvragen voor tweedelijns (specialistische) zorg op het gebied van Wmo en Jeugd. Het team bestaat uit Wmo- en Jeugdspecialisten, gedragswetenschappers en administratieve ondersteuning. Wij willen bij Jeugd groeien naar een vaste bezetting.

We werken nauw samen met de generalisten van de Stichting WijEindhoven. De generalist onderzoekt met de inwoner het probleem en de mogelijkheden in de 0e en 1e lijn.
Dit vormt het voortraject van de aanvraag die jij beoordeelt.

Gestelde eisen

Hoe maken wij jou blij?
Met een baan waarmee je impact hebt op de stad en de gemeente Eindhoven. En een informele organisatiecultuur, waar oog is voor een goede werk- en privé balans. Verder mag je rekenen op:

 • Er is budget beschikbaar voor een periode van 4 jaar. Na deze 4 jaar wordt er in overleg bekeken wat de mogelijkheden zijn.
 • Maximaal € 4.208,- bruto per maand (bij 36 uur per week).
 • 23 vakantiedagen per jaar (als je fulltime werkt). Hiernaast kun je adv-dagen opbouwen en zo in totaal ongeveer 10 weken verlof opnemen per jaar. Werk je in deeltijd, dan is dat natuurlijk naar rato.
 • Een vrij besteedbaar bedrag van 17,05% van je brutosalaris. Dit bestaat onder andere uit de vakantie- en eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage.
 • Een vergoeding als je met het ov reist. Of een vergoeding als je ’groen’ reist. Dus als je wandelt, fietst of per e-bike komt.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen en het bijhouden van je SKJ-registratie.
 • Een werkplek in het centrum van Eindhoven. Ook kan je thuiswerken.

Uren

32-36 uur per week

Salaris

Maximaal € 4.208,- bruto per maand

Meer informatie

Interesse?
Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op onze website tot en met 2 juli. We lezen in jouw motivatiebrief graag wat jij voor Eindhoven komt maken met jouw talenten.

Acquisitie stellen we niet op prijs.

Informatie over Gemeente Eindhoven

Kom jij het maken voor Eindhoven?
Wij maken samen Eindhoven. Een wereldspeler die barst van de kennis, creativiteit en kunde. En van de energie. Met diezelfde energie werken wij aan de stad van vandaag én de toekomst. Werken voor de gemeente Eindhoven is veelzijdig, concreet en heeft betekenis.

Ook wij denken al na over het ‘nieuwe normaal’. Medewerkers zullen minder vanuit kantoor en meer online werken. Dat betekent minder reistijd en reizen. Breng je de juiste expertise mee, maar woon je wat verder weg? Dan nodigen we jou van harte uit om ook te reageren op deze mooie inhoudelijke uitdaging!

Gemeente Eindhoven
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op pedagogischevacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Pedagogiek Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Pedagogiek.
 • Leer-werkcoach

  Toegevoegd op 28-06-2022 door IBN

  Leer-werkcoach Veghel, 32-36 uur per week Een baan met impact? Zeker. Als leer-werkcoach bij IBN begeleid je mensen die een steuntje in de rug nodig hebben naar betaald werk. Want het is jouw missie om de in-, door- en uitstroom van medewerkers te stimuleren. Dit ga je doen als leer-werkcoach Jouw werk begint met het voeren van kennismakingsgesprekken. Mensen gaan vanuit de Participatiewet bij ons aan de slag met een arbeidsvoorbereidend-, leerwerk- of re-integratietraject. Vanaf de...

  Brockmeyer Vacaturemarketing B.V.
 • Begeleider/ Hulpverlener Interne Rebound

  Toegevoegd op 21-06-2022 door Gemeente Deurne

  De gemeente Deurne is op zoek naar een: Begeleider/ Hulpverlener Interne Rebound 32-36 uur per week, schaal 10, HR21 normfunctie medewerker beleidsuitvoering (Onder voorbehoud goedkeuring fuwacommissie) Interne rebound De rebound is een onderwijsvoorziening voor leerlingen van de IVO-scholen in Deurne. De voorziening is bedoeld voor leerlingen die als gevolg van diverse problematiek behoefte hebben aan een tijdelijk meer gestructureerde omgeving in een kleine groep. De leerling kan...

  Brockmeyer Vacaturemarketing B.V.

pedagogischevacaturebank.nl - Nieuwe pedagogiek vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe pedagogiek baan of nieuwe collega's? Op de pedagogischevacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

pedagogischevacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank